Vacature GZ-psycholoog bij Kick Your Habits (27-11)

                                                        Plek voor een GZ-psycholoog bij Kick Your Habits


We weten allemaal hoe een GGZ instelling eigenlijk zou moeten zijn. Kick Your Habits werkt er keihard aan om dat in de praktijk te brengen. Dat lukt best aardig: we zijn de ‘preferred provider’ voor heel veel Amsterdamse huisartsen. En onze – altijd gemotiveerde - cliënten zijn onze ambassadeurs. Zie ook zorgkaartnederland.nl. We behandelen hun DSM-slechte gewoonte problemen, maar gaan daarbij niet voorbij aan de veelvuldige co-morbiditeit. BGGZ en SGGZ. We doen veel aan schematherapie, EMDR, ACT, e-health, mindfulness en specifieke groepen.


Een team maakt de instelling. We hechten aan maatwerk voor cliënten, werkplezier, korte lijnen, opleidingsbudget voor medewerkers, geen idiote productie-eisen, efficiënt management en een stevige back office. Je werktijden kun je grotendeels zelf indelen zodat het ook voor ouders handig werken is. (weekend en avonden kan ook). Het is aan jou om je leven zo in te delen dat privé en werk in een mooie verhouding tot elkaar staan.
Je kunt ten dele ook vanuit huis werken, want in de nabije toekomst gaan we meer online doen, ook beeldbellen.


Vrolijke werkruimtes in een tuin, we hebben een gezellig team. In de medewerkerstevredenheid enquête scoorden we onlangs een 8plus.


We zoeken ter versterking van ons team een GZ-psycholoog. 24-36 uur, veel is bespreekbaar
Het is een pre als je ruim 3 jaar ervaring hebt, dit vanwege de GZ opleiding die we aanbieden.


Wanneer je je in bovenstaand profiel herkent, stuur dan je cv en motivatie naar daniel@kickyourhabits.nl.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met 0631687828 en vragen naar Daniel Robroeks.


Tot snel!
Team Kick your Habits


Terug naar het overzicht